forbiciparrucchieri.com
professionalism går också från de verktyg som används... Sax.


Forbici Parrucchieri :

På denna webbplats hittar du de bästa professionella saxar gjorda av frisörer för frisörer kunna kombinera den utmärkta kvaliteten på material, de bästa japanska stål, och design med rätt pris. Vårt sortiment, som följer raden av den berömda japanska skolan, sträcker sig från tandad sax till sax för att beskära, sedan genom den stora världen av sax för precisionsskärning, så att du kan göra någon form av frisyr, upp till sax för att parad håret. Den professionella Frisörs-saxen är ergonomiskt utformad och är mycket kompatibel med hand Arms systemets anatomiska egenskaper. En studie för några år sedan visade att frisörer utsätts för de specifika sjukdomar i arbetet som är direkt hänförliga till användningen av olämpliga verktyg. Även stående under en lång tid (med ökningen av statisk stress), är det en del av arbetet med frisörer, har det betonats att användningen av kam och sax leder till utvecklingen av åderbråck i direkt samband med användning av sax för frisörer inte Ergonomisk. För att undvika horisontella linjer i halsen området, måste en frisör hålla saxen för frisörer för att skära ytor i vertikalt läge. På grund av den begränsade rörligheten för hand i dorsala riktning, frisören har oftast att böja bakåt för att hålla vinkeln på armbågen konstant. Som ett resultat, nästan all vikt av kroppen vilar på ett ben, detta leder till minskad blodcirkulation i kalv området på grund av den statiska positionen. I det långa loppet, den ökning av statiskt tryck i denna region av kroppen är skadligt för blodflödet genom venerna samt formen på venerna så att åderbråck är en rimlig konsekvens. Om en frisör griper tag i saxen med tummen och ringfingret på handen som är framför kunden och speciellt använder tummen dynamiskt under snittet, Härav följer att bladet av saxen som används med tummen måste minskas med för att tillåta naturlig förflyttning till långfingret. Dessutom bör formen och storleken på ringfingret och tummen vara högtalare på storleken på dessa fingrar. Vi erbjuder ett brett utbud av professionella saxar för frisörer designade för de mest krävande och avgående frisörer.

Encyclopedic hair website


Frisörer tar hand om hälsan hos hår i skönhet och estetiska salonger, med stil frisyrer för Mode-hår bilder och försäljning av hårvårdsprodukter.

Närliggande ämnen

Frisörer lexikon

Forbici Parrucchieri, Frisörer, hår, hälsa, Skönhetssalonger, hår modebilder, frisyrer, estetik, försäljning, skallighet vård, Forbici Parrucchieri, hår falla, färgning, sol streck, balayages, meches, Shatush, Deja-Vu, Forbici Parrucchieri, Frisör utrustning, professionella hårtorkar, hår uträtningar, hår nedskärningar, järn curling, hårborstar, kammar, skönhetssalonger tillbehör, professionella hår objekt, Forbici Parrucchieri, nyhet; agraves; tillbehör till frisörsalonger, estetiska verktyg, hår Jon plattan, headwomen kvinnor, hår huvuden, hår lockar, afro flätor, klippt sax, naturliga hårförlängningar med Clips, Forbici Parrucchieri, Clipper, Management programvara för frisörer, hårfärger mappar, DVD frisyrer, matsuto sax, skönhetssalong fåtölj, engångsartiklar, hårförlängning utrustning, professionell frisör, Forbici Parrucchieri, hår flätor, sterilisator, aluminiumfolie för meches, hårtork, toupets, naturliga hår peruker, garvning lampor, produktion engångsartiklar, TNT icke-vävda tyg, Forbici Parrucchieri, disponibel kimono, engångscapes, Frisör kläder, Jon hårtorkar, frisörer, estetik, handväska hår tallrikar, skönhet, webbplats officiell, Forbici Parrucchieri, novit à, hår, tillverkad i Italien, hår tork hjälmar för frisörer

X

privacy