forbiciparrucchieri.com
profesjonalitet også går fra de verktøyene som brukes... Saks.


Forbici Parrucchieri :

På denne siden vil du finne de beste profesjonelle saks laget av frisører for frisører i stand til å kombinere den utmerkede kvaliteten på materialer, den beste japanske stål, og design med riktig pris. Vårt utvalg, som følger linjen av den anerkjente japanske skolen, spenner fra tann saks til saks for å beskjære, så gjennom den enorme verden av saks for presisjon skjæring, slik at du kan gjøre noen form for frisyre, opp til saks å parade håret. Den profesjonelle frisør saksen er ergonomisk utformet og er svært kompatible med de anatomiske funksjonene i hånd armsystemet. En studie for noen år siden viste at frisører er eksponert for de konkrete sykdommene av arbeid direkte knyttet til bruk av upassende verktøy. Selv står i lang tid (med økningen i statisk stress), er det en del av arbeidet med frisører, har det blitt fremhevet at bruk av kam og saks fører til utvikling av åreknuter i direkte forhold til bruk av saks for frisører ikke Ergonomisk. For å unngå horisontale linjer i nakken området, en frisør må holde saksen for frisører for skjæring overflater i vertikal posisjon. På grunn av den begrensede bevegelse av hånden i rygg retning, har frisøren vanligvis å bøye bakover for å holde vinkelen på albuen konstant. Som et resultat, nesten all vekten av kroppen hviler på ett ben, fører dette til redusert blodsirkulasjonen i leggen området på grunn av statisk posisjon. I det lange løp er økningen i statisk trykk i denne regionen av kroppen skadelig for flyten av blod gjennom venene samt formen på venene slik at åreknuter er en sannsynlig konsekvens. Hvis en frisør griper saksen med tommelen og ringfingeren av hånden som er foran kunden, og spesielt bruker tommelen dynamisk under kuttet, følger det at bladet av saksen som brukes med tommelen må reduseres ved å å tillate naturlig bevegelse til langfingeren. I tillegg bør formen og størrelsen på ringfingeren og tommelen være ljomet på størrelsen på disse fingrene. Vi tilbyr et bredt utvalg av profesjonelle saks for frisører designet for de mest krevende og utgående frisører.

Encyclopedic hair website


Frisører ta vare på helsen til håret i skjønnhet og estetiske salonger, med stil frisyrer for mote-hår bilder og salg av hårpleieprodukter.

Beslektede emner

Frisører ' leksikon

Forbici Parrucchieri, frisører, hår, helse, skjønnhetssalonger, hår mote bilder, frisyrer, estetikk, salg, skallethet omsorg, Forbici Parrucchieri, hår fall, coloring, sunstrokes, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Forbici Parrucchieri, Globelife, fiera parrucchieri, marche prodotti capelli, settore parrucchieri, aziende tinture capelli, produttori prodotti professionali parrucchieri, fabbrica linee prodotti conto terzi, private label, accessori capelli, Forbici Parrucchieri, rivenditori prodotti parrucchieri, grossisti venditori prodotti per capelli, concessionari prodotti per parrucchieri, agenti parrucchieri, saloni di bellezza, ricerche di mercato nel settore della moda capelli, attrezzature per parrucchieri, infoltimento capelli, informazioni capelli, Forbici Parrucchieri, notizie prodotti parrucchieri, arredamento negozi di acconciatura, import export, forniture parrucchieri

X

privacy