forbiciparrucchieri.com
la professionalitat també passa de les eines utilitzades... Tisores.


Forbici Parrucchieri :

En aquest lloc trobareu les millors tisores professionals elaborades per perruqueries per a perruqueries capaces de combinar l'excel·lent qualitat dels materials, els millors acers japonesos i el disseny amb el preu adequat. La nostra gamma, que segueix la línia de la reconeguda escola japonesa, abasta des de tisores dentades fins a tisores per podar, després a través del vast món de tisores per al tall de precisió, perquè pugui fer qualsevol tipus de pentinat, fins a la tisores per desfilar els cabells. Les tisores de perruqueria professional estan dissenyades ergonòmicament i són molt compatibles amb les característiques anatòmiques del sistema braç a mà. Un estudi fa uns anys va mostrar que els perruquers estan exposats a les malalties específiques del treball directament atribuïbles a l'ús d'eines inadequades. Tot i estar dempeus durant molt de temps (amb l'augment de l'estrès estàtic), és part de l'obra de perruqueries, s'ha destacat que l'ús de pinta i tisores condueix al desenvolupament de varius en relació directa amb l'ús de tisores per a perruquers no Ergonòmica. Per evitar les línies horitzontals de la zona del clatell, una perruqueria ha de tenir les tisores per a perruqueries per tallar superfícies en posició vertical. A causa del limitat moviment de la mà en la direcció dorsal, la perruqueria generalment s'ha de doblegar cap enrere per mantenir l'angle de la constant del colze. Com a resultat, gairebé tot el pes del cos està descansant en una cama, això condueix a la reducció de la circulació sanguínia a la zona de cria a causa de la posició estàtica. A la llarga, l'augment de la pressió estàtica en aquesta regió del cos és perjudicial per al flux de sang a través de les venes, així com la forma de les venes de manera que les varicoses són una conseqüència plausible. Si una perruqueria agafa les tisores amb el dit polze i l'anell de la mà que està davant del client i especialment utilitza el polze dinàmicament durant el tall, es dedueix que la fulla de les tisores que s'utilitza amb el polze ha de ser reduïda per per permetre el moviment natural al dit mig. A més, la forma i la mida del dit de l'anell i el polze s'han de disparar sobre la mida dels dits. Oferim una àmplia selecció de tisores per a perruqueries professionals dissenyades per als perruquers més exigents i sortints.

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Forbici Parrucchieri, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Forbici Parrucchieri, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Forbici Parrucchieri, equip de perruqueria, assecador de cabells professionals, planxes de cabell, talls de cabells, curling de ferro, pinzells, pintes, accessoris de saló de bellesa, articles de cabell professionals, Forbici Parrucchieri, novetat; agraves; accessoris de perruqueria, eines estètiques, placa d'ió per al cabell, dones de dones, caps de pèl, rínxols de cabell, trena afro, tisores de tall de cabell, extensions de cabell natural amb pinces, Forbici Parrucchieri, Clipper, programari de gestió per a perruqueries, carpetes de color de cabell, DVD Talls de cabells, tisores matsusaki, saló de bellesa butaca, articles d'un sol ús, equips d'extensió de cabell, tisores de perruqueria professional, Forbici Parrucchieri, trens per al cabell, Esterilitzador, paper d'alumini per a meches, assecadors, toupets, perruques de cabell natural, làmpades de bronzejat, articles d'un sol ús de producció, la tela no teixida TNT, Forbici Parrucchieri, quimono d'un sol ús, capes d'un sol ús, roba de perruqueria, els assecadors de cabells Ion, perruqueries, estètica, bossa de cabell plaques, bellesa, lloc oficial, Forbici Parrucchieri, Novit à, cabell, fabricat a Itàlia, cascos assecador de cabells per a perruqueries

X

privacy