forbiciparrucchieri.com
Професионализмът също преминава от използваните инструменти... Ножици.


Forbici Parrucchieri :

На този сайт ще намерите най-добрите професионални ножици, направени от фризьори за фризьори, способни да комбинират отличното качество на материалите, най-добрите японски стомани, и дизайн с правилната цена. Нашата гама, която следва линията на известното японско училище, варира от зъбни ножици до ножици, за да се режат, след това чрез огромния свят на ножици за прецизно рязане, за да ви позволи да направите всякакъв вид прическа, до ножици за парад на косата. Професионалните Фризьорски ножици са с ергономично дизайн и са силно съвместими с анатомичните характеристики на системата за ръчно рамо. Едно проучване преди няколко години показа, че фризьорите са изложени на специфичните заболявания на работата, пряко свързани с използването на неподходящи инструменти. Въпреки че стои за дълго време (с увеличаването на статичния стрес), той е част от работата на фризьорите, беше подчертано, че използването на гребен и ножици води до развитието на разширени вени в пряка връзка с използването на ножици за фризьори не Ергономични. За да се избегнат хоризонтални линии в областта на шията, Фризьор трябва да държи Ножиците за фризьори за рязане на повърхности във вертикално положение. Поради ограниченото движение на ръцете в гръбната посока, фризьорът обикновено трябва да се огъва назад, за да запази ъгъла на константата на лакътя. В резултат на това почти цялото тегло на тялото почива на единия крак, това води до намалено кръвообращение в областта на теле поради статичната позиция. В дългосрочен начин увеличението на статично налягане в тази област на тялото е вредно за притока на кръв през вените, както и формата на вените, така че варикозността да е правдоподобна последица. Ако Фризьор грабва Ножиците с палец и безименния пръст на ръката, която е в предната част на клиента и особено използва палеца динамично по време на рязане, следва, че острието на Ножиците, които се използват с палеца, трябва да бъде намалено с да позволява естествено движение към средния пръст. В допълнение, формата и големината на безименния пръст и палеца трябва да се изгърбат от размера на тези пръсти. Ние предлагаме богат избор от професионални ножици за фризьори, проектирани за най-взискателните и изходящи фризьори.

Encyclopedic hair website


Фризьорите се грижат за здравето на косата в козметични и естетически салони, със стил прически за модни снимки и продажба на продукти за грижа за косата.

Свързани теми

Лексикон на фризьори

Forbici Parrucchieri, фризьори, коса, здраве, салони за красота, модни снимки за коса, прически, естетика, продажба, грижа за оплешивяване, Forbici Parrucchieri, падане на косата, оцветяване, слънчеви щрихи, балайти, роботи, шатуш, Дея-Ву, Forbici Parrucchieri, Фризьорски съоръжения, професионални сешоари, коси за коса, подстригване на желязо, четки за коса, гребени, аксесоари за козметични салони, професионални продукти за коса, новост; естетически инструменти, Forbici Parrucchieri, коса йонна плоча, дамски жени, глави за коса, къдрици за коса, афро плитки, нарязани на коса ножици, естествени разширения за коса с клипове, машинки за управление, софтуер за контрол на фризьори, Forbici Parrucchieri, цветни папки за коса, DVD прически, matsusaki ножици, Козметичен салон фотьойл, продукти за еднократна употреба, коса разширение оборудване, професионални Фризьорски ножици, плитки за коса, стерилизатор, Forbici Parrucchieri, алуминиево фолио за роботи, сешоари, тудомашни, естествени косми, дъбилни лампи, производство на продукти за еднократна употреба, TNT нетъкан текстил, кимоно за еднократна употреба, пелерини за еднократна употреба, Forbici Parrucchieri, Фризьорски облекла, йонни сешоари, фризьори, естетика, чанти за коса, красота, място длъжностно лице, Novit à, коса, Forbici Parrucchieri, изработена в Италия, каски за фризьорски салони

X

privacy